EEMZ: NJË PJESË E PINJESHIT TË MARTËN PA RRYMË

EPCG, Elektroprivreda Crne GorePër shkak të punimeve në rrjetin me tension të ultë “Pinjesh 3”, të martën me 13 dhjetor, në periudhën prej orës 9 deri në orën 15, pa furnizim me energji elektrike do të jetë rruga “Veljo Bogojeviq” në drejtim të Trumajve, njoftohet për Portalin Ul-info nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…