EEMZ: PA RRYMË TË ENJTEN NË MBRËMJE

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Për shkak të punimeve në TS 110/35 Kv Kodra, me 05.09.2014, prej orës 03:00-06:00, tërë zona konsumatore e Ulqini, do të mbes par furnizim me rrymë elektrike, lajmërohet Portali Ul-info nga Shërbimi kujdestar i Distribucionit të Ulqinit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…