EEMZ: PA RRYMË TË ENJTEN PLAZHI I MADH, SHTOJI, KATËRKOLLA DHE METERIZI

Rryma elektrike, StrujaPër shkak të punimeve në nënstacionin Meteriz 3 dhe Meteriz 4, të enjten më 21 janar prej 9 deri në ora 15, pa rrymë elektrike do të jetë rruga e Vido Matanoviq, prej Belvederit deri tek Ndërtesat ushtarake dhe karaulla, njoftohet nga EEMZ.

Shtohet që për shkak të punimeve në nënstacionin Kodra, nesër pa energji elektrike, në periudhën prej orës 11 deri në 13, do të jetë e tërë zona e Katërkollës, Plazhit të madhe dhe Shtojit.

Zona e Anës së Malit nuk do të ketë furnizim me energji elektrike prej orës 14.15 deri në 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…