EEMZ: PA RRYMË ZONA RRETH “SHEVRONIT”

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Lajmërojmë konsumatorët të cilët furnizohen nga NDTS 10/0,4 kV “Shevron” që, të enjten, më 15.05.2014, për shkak të punimeve, pa energji elektrike do të jenë nga ora 09 deri në 14, është lajmëruar nga Elektroekonomia Ulqin.

Shtohet që në rast të motit të keq punimet do të shtyhen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…