EEMZ: PIKAT E PAGESËS DO TË PUNOJNË EDHE TË SHTUNËN MË 30 MAJ

 

EPCG, Elektroprivreda Crne GoreDuke respektuar kërkesat e konsumatorëve, njoftojmë opinionin se të gjitha pikat e pagesës së Elektroekonomisë së Malit të Zi do të jenë të hapura edhe të shtunën, më 30 maj.

Sportelet dhe pikat e pagesës në bregdet, si dhe në Podgoricë dhe Cetinë, do të punojnë prej orës 07 deri në 15.

Më shumë informata mund të merrni në numrin falas 19100, në faqen tonë zyrtare në FB dhe në ueb portalin www.epcg.com, thonë nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…