EEMZ: PIKAT PAGUESE DO TË PUNOJNË EDHE ME 29 SHKURT

EPCG, Elektroprivreda Crne GoreDuke respektuar kërkesat e konsumatorëve, njoftojmë opinionin se pikat paguese të Elektroekonomisë së Malit të Zi do të jenë të hapur edhe të shtunën, me 29 shkurt, njoftohet nga kjo kompani.

Siç theksohet, ato do të punojnë në periudhën standarde kohore prej orë 08 deri në 16.

Për më shumë informata na kontaktoni në numrin falas 19100, në faqen tonë zyrtare në Facebook, si dhe në web portalin www.epcg.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…