EEMZ: PLAZHI I MADH NESËR PA RRYMË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Për shkak të punimeve të planifikuara në objektin 35 kV në zonën Plazha madhe 1, pa rrymë elektrike do të jetë komplet zona e Plazhit të madh dhe Shtojit me 20.12.2013 në ora 10 deri në orën 15, është deklaruar Portalit tonë nga Elektroekonomia e Ulqinit.

Këto ditë, në hapësirën e komunës së Ulqinit janë në vijim punët në vendosjen e sahateve të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…