EEMZ: PREJ SOT DERI MË 21.10. PA RRYMË PJESË E MADHE E KOMUNËS

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Lajmërohen konsumatorët të cilët furnizohen prej linjes nëntransmetuese 35Kv “Kodra-Katerkollë”, që do të jenë pa energji elektrike, për shkak të punimeve të planifikuara prej ora 10:00-16:00, duke filluar prej 13.10 deri më 21.10.2014, lajmërohet nga shërbimi i Elektrodistribucionit të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…