EEMZ: RRETH “OTRANTKOMERCIT” NESËR PA RRYMË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Nga Elektroekonomia e Malit të Zi kanë njoftuar që konsumatorët të cilët furnizohen prej TS 10/0,4 Kv “Otrantkomerc” do të jenë pa rrymë elektrike nesër, më 03.12.2014, prej orës 08.30 deri në ora 15, për shkak të punimeve të planifikuara në këtë nënstacion.

“Në rast të motit të keq punimet do të shtyhen”, shtohet në këtë njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci