EEMZ: RRETH SEMAFORËVE PA RRYMË TË PREMTEN

logo-epcgElektrodistribucioni i Malit të Zi ka njoftuar konsumatorët të cilët furnizohen nga NDTS 10/0,4 kV “Semaforo” që më 16.05.2014 për shkak të punimeve pa rrymë elektrike do të jenë nga ora 09:00 deri më 14:00.

Shtohet që punimet do të shtyhen në rast të motit të keq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…