EEMZ: SHTOJI NESËR PA RRYMË NJË ORË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Për shkak të punëve të planifikuara, të mërkurën, më 11.06.2014, konsumatorët të cilët furnizohen nga TS 10kv Shtoj do të jenë pa energji elektrike në periudhën prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…