EEMZ: SOT NDËRPRERJE TË PËRKOHSHME

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Për shkak të punomeve të planifikuara në TS 35/10 Kv “Qyteti” do të ketë ndërprerje të përkohshme të furnizimit me rrymë në zonat të cilat i mbulon ky nënstacion në kohën prej 11.30 deri në ora 16, është lajmëruar nga Elektrodistribucioni i Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci