EEMZ: TË ENJTEN GJATË DITËS PA RRYMË SHTOJI

Energjia elektrike, rryma, Elektricna energjija, StrujaPër shkak të punimeve në nënstacionin “Bregvija”, të enjten me 4 gusht, në periudhën prej 8,30 deri në 15,30, pa furnizim me energji elektrike do të jetë vendbanimi Bregvija, qendra e Shtojit dhe një pjesë e vendbanimit Femiqi, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi për Portalin Ul-info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…