EEMZ: TË ENJTEN PA RRYMË SHTOJI, REÇI DHE ADA

Energjia elektrike, rryma, Elektricna energjija, StrujaPër shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin 35/10kv “Plazhi i madh 2”, të enjten më 23 qershor, në periudhën prej orës 11 deri në orën 17, pa furnizim me energji elektrike do të jetë Shtoji i poshtëm dhe i epërm, Reçi dhe Ada e Bunës, njoftohet për Portalin Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…