EEMZ: TË HËNËN PA RRYMË NJË PJESË E PLAZHIT TË MADH, METERIZI DHE LIMANI

logo-epcgPër shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin TS 10/0,4kV „Radioqendra”, të hënën më 30 nëntor, në periudhën prej orës 8.30 deri në 15.30, pa furnizim do të jenë konsumatorët në zonën e Kanalit të Kripores dhe Fushës së Ulqinit, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Po ashtu është paralajmëruar se do të ndërrohen sahatat në Meteriz dhe Liman.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…