EEMZ: TË HËNËN PA RRYMË TOTOSHI DHE MALI I BARDH

Struja, RrymaPër shkak të punimeve në rrjetë të hënën prej orës nëntë deri në 15 e 30 minuta pa furnizim me rrymë elektrike do të jetë një pjesë e Totoshit dhe e Malit të bardhë, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Siç shtohet, në rast të kushteve të këqija atmosferike punimet do të shtyhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…