EEMZ: TË HËNËN RANA DHE PRRONI DY ORË PA RRYMË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Të hënën, me 18.11.2013, në periudhën nga 10:30-12:30, për shkak të punimeve në zonën TS 10/0,4 KV Rana-Prroni, konsumatorët në këtë zonë do të jenë pa furnizim me energji elektrike, është lajmëruar nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…