EEMZ: TË MARTËN PA RRYMË PJESA E NGUSHTË E QYTETIT

Energjia elektrike, rryma, Elektricna energjija, StrujaTë martën, për shkak të vendosjes së sahateve të rrymës, një pjesë e madhe e Ulqinit do të jetë pa rrymë elektrike.

Nga Elektroekonomia e Malit të Zi është njoftuar se sahatet do ti fitojnë konsumatorët nga Meterizi, Limani dhe rrugët “Vido Matanoviq” dhe “26 nëntori”.

Siç thuhet, në këto pjesë të qytetit rrymë nuk do të ketë nga ora tetë deri në 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…