EEMZ: TË MARTEN PA RRYMË RESTORANTET NË ADË

Struja, Rryma elektrikePër shkak të punimeve në nënstacionin Ada e Bunës, të martën më 22 dhjetor, në periudhën prej 9 deri në ora 15, pa furnizim me rrymë elektrike do të jenë restorantet në Adë të Bunës, si dhe vendbanimi në afërsi të tyre, njoftohet Portali Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…