EEMZ: TË MËRKURËN DY ORË PA RRYMË ADA, REÇI DHE SHTOJI I POSHTËM

Energjia elektrike, rryma, Elektricna energjija, StrujaPër shkak të punimeve në linjën e tensionit  Plazhi i madh 1 – Plazhi i madh 2, të mërkurën, më 23 dhjetor, në periudhën prej 11 deri në ora 13, pa furnizim me rrymë elektrike do të jenë Shtoji i poshtëm, Ada e Bunës edhe Reçi, njoftohet Portali Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…