EEMZ: TË MËRKUREN NDALIME TË PËRKOHSHME NË P.MADH

Nga Elektroekonomia e Malit të Zi është njoftuar se të mërkurën, më 04.02.2015, për shkak të punimeve të planifikuara në TS 35/10 kV “Plazhi i madh 1”, do të ketë ndalime të përkohshme të rrymës elektrike prej orës 11.00 deri në 16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci