EEMZ: TË MËRKURËN PA RRYMË SHTOJI, ADA, TOTOSHI…

Energjia elektrike, rryma, Elektricna energjija, StrujaNga Elektroekonomia e Malit të Zi është njoftuar se të mërkurën prej orës 11.30 deri në 15.30 pa rrymë do të jetë Shtoji i poshtëm dhe i epërm, Reçi dhe Ada e Bunës, ndërsa prej orës nëntë deri në 15.30 një pjesë e Totoshit dhe Malit të bardh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…