EEMZ: TË MËRKUREN PJESA E GJERË E QYTETIT PA RRYMË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Nga Elektroekonomia në Ulqin lajmërojnë konsumatorët që pjesa e gjerë e qytetit do të jetë pa rrymë elektrike.

Siç thuhet në kumtesë, për shkak të punimeve në Trafostacionin Kodra, pa furnizim me energji elektrike nga ora 9 deri në orën 13 do të jetë zona e Anës Malit, ndërsa nga ora 14 deri në orën 16 pa rrymë do të jetë komplet zona e Plazhit të madh, Gjerana, Shtoj dhe Adë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…