EEMZ: TË PREMTEN NJË PJESË E QYTETIT PA RRYMË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Njoftohen konsumatorët që të premten, më 03.10.2014, për shkak të punimeve të planifikuara në rrjetin e tensionit të ultë “Meterizi 1”, kah Limani, do të jenë pa energji elektrike prej ora 09:00-12:00.

Njëkohësisht luten qytetarët që për shkak të punimeve të përmendura ti shmangen aksit rrugor prej Kishës kah Limani / rruga e epërme.

Lajmërohen konsumatorët të cilët furnizohen nga DV 10 kv Galeb / ts 10/04kv Galeb, Mediteran dhe Hollegro që nesër po ashtu për shkak të punimeve të planifikuara do të jenë pa energji elektrike prej orës 9 deri në 15, thuhet në njoftimin e Elektrodistribucionit Ulqin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…