EEMZ: TË PREMTEN ZONA E QYTETIT PA RRYMË

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Më 30.01.2015 (të premten), për shkak të punimeve të planifikuara, TS 35/10 Kv “Qyteti” do të jetë i ç’kyçur. Zona e qytetit do të jetë pa rrymë në periudhën prej 10.00 deri në 16.00, njoftohet për Portalin Ul-info nga Elektrodistribucioni i Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci