EHMMZ: NË ORA 15 NDJESIA SUBJEKTIVE E TEMPERATURËS 41 SHKALLË

rashladjivanjeEnti hidrometeorologjik i Malit të Zi ka lajmëruar që në ora 15 në Ulqin temperatura ishte 34,2 shkallë Celsius, e që ndjesia subjektive ishte madje 41 shkallë.

Prej të premtes pritet rënia e temperaturës së ajrit për dy deri në tre shkallë, kështu që ajo do të jetë pak mbi 30 shkallë.

Mot me diel dhe nxehtë do të jetë, sipas hartave parashikuese, të paktën edhe shtatë ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…