EHMMZ: PA FRIKË NGA PËRMBYTJET

rijeka bojana ulcinj, lumi Buna UlqinRrjedhës së lumit Buna nuk e kërcënojnë përmbytjet përkundër shiut i cili bie këto ditë, u vlerësua nga Enti hidrometeorologjik i Malit të Zi.

Siç ka thënë hidrologu Novak Darmanoviq, niveli i Bunës është 186 centimetër, që është nën nivelin e ujërave të mesme.

Maksimumi në këtë lum është shënuar në vitin 2010 kur niveli ishte 603 centimetra.

Meteorologët kanë thënë që për fundjavë presin ndaljen e reshjeve, ndërsa nga e hëna ftohjen e kohës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…