Ekipi i Taekwondo-së Ulqini: Sjell dy trofe nga Sarajeva

Gjatë fundjavës të shtunën me datë 26.03.2022 në Sarajevë u mbajt Kupa e Bosnjës, turne ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disiplinat, Ndeshje dhe Forma. Turneu mblodhi 550 sportist, 47 ekipe nga 6 vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 20 sportist. Ekipi nga Ulqini sjell; 7 medalje të arta, 6 të argjendit, 4 të bronzit dhe dy trofe. Në disiplinën e ndeshjeve me medalje u shpërblyen sportistët:
🥇Enes Dushku
🥇Arta Ismailaga
🥈Selma Demiri
🥈Amella Nuti
🥈Eren Karaminxhoja
🥈Herona Avdiq
🥉Merisa Malokraja
Në rënditjen e përgjithshme ekipi i Ulqinit rënditet i dyti në katerinë kadet.
Disciplina e Formave
🥇Enes Dushku
🥇Selma Demiri
🥇Gabriel Jankoviq
🥇Leona Lleshi
🥇Nehar Daboviq
🥈Ajan Brashnjani
🥈Amra Dushku
🥉Sumeja Bisha
🥉Berina Mustafa
🥉Berina Kollari
Në renditjen e përgjithshme Ulqini fiton trofeun e vendit të parë🏆.
Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare në SHBA dhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923, 1.137 në hotele, ndërsa 79 të ftuar në kampe

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është