Elezaga: FLIRTIMI I PDS-së DHE FORCËS E KA BLLOKUAR GJATË KUVENDIN

SKENDER-ELEZAGIC_ULCINJKryetari i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezaga deklaroi që tentimi i fshehtë i rikomponimit të pushtetit ka pru bllokimin disa mujor të Parlamentit, si dhe deri tek zgjedhjet e parakohshme. „Për ne në PSD kjo ishte e qartë me 5 korrik kur Raporti i punës së kryetarit të Komunës është dashur të miratohet jo me vota të koalicionit në pushtet, por me ndihmën e një pjese të opozitës, gjegjësisht PDS-së“, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, dhe ngjarjet e fundit në Kolegjium tek kryetari i Parlamentit këtë e vërtetojnë. “Së shpejti do të shihet pse PDS nuk dëshiron të shfrytëzoi shansin që është ëndrra e çdo partie opozitare, gjegjësisht pse nuk dëshiron të përkrah iniciativën për shkarkimin e kryetarit të komunës”, theksoi Elezaga.

Ai tha që tërheqja e pikave nga rendi i ditës dhe shmangja e diskutimit në lidhje me punën e Nazif Cungut është nënvlerësim i Kuvendit komunal dhe kjo parti nuk do ta pranoj këtë gjë. “Ne në deklaratat e mëhershme kemi theksuar që Cungu tre herë i ka ikur diskutimit mbi punën e vet dhe që këtë gjë do ta bëj për herën e katërt. Ja që kishim të drejtë”, përfundoi Elezaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,