ELIT DENT: NJË VIT PUNE TË SUKSESSHME, ZBRITJE NË TË GJITHA SHËRBIMET

stomatologOrdinanca dentare “Elit dent” në Ulqin feston përvjetorin e parë të punës së suksesshme.

“Me këtë rast kemi aksioni prej 20 për qind zbritje në të gjithë shërbimet tona”, njoftohet nga kjo ordinancë në të cilën, përndryshe, punon skuadra e zgjedhur e mjekëve të njohur.

“Kemi bashkuar rininë dhe eksperiencën dhe kjo dha rezultate të shkëlqyera”, thonë nga kjo ordinancë dhe shtojnë se kënaqësia e tyre më e madhe dhe reklama më e mirë është pacienti i kënaqur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…