Emërime: GJEKA NË ORGANIZATË TURISTIKE, HAXHIBETI NË “UJËSJELLËS”

Fatmir Gjeka, Fuad HaxhibetiKëshilli ekzekutiv i Organizatës Turistike zgjodhi të martën mbrëma Fatmir Gjekën për ushtrues detyre të drejtorit të këtij institucioni, mëson Portali Ul-info.

Gjeka është kryetar i Partisë Demokratike, ndërsa në periudhën prej vitit 2014 deri në vitin 2016 ishte kryetar i Komunës së Ulqinit.

Drejtori i deritashëm i OT-së Fuad Haxhibeti do të kalojë në funksionin e drejtorit ekzekutiv të Ndërmarrjes Publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi”, vendosi Këshilli Drejtues i kësaj ndërmarrje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…