Emërime – Komuna: RESULBEGOVIQ KRYEADMINISTRATOR, NËNKRYETARËT NGA PARTIA DEMOKRATIKE DHE FORCA

Shefi i Degës së MPB-së në Ulqin, juristi i diplomuari, Naser Resulbegoviq, do të jetë kryeadministratori i ri i Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Ai është edhe kryetar i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate, anëtare e koalicionit “Për një fillim të ri”, ku bëjnë pjesë edhe URA, Partia Demokratike, Socialdemokratët dhe Alternativa Shqiptare.

Siç mësojmë, dy nënkryetarët e Komunës së Ulqinit do të jenë nga radhët e Partisë Demokratike dhe të Forcës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…