Emërime: NAZMIR SULA MENAXHER I KOMUNËS?

Nazmir SulaShefi i deritashëm i Shërbimit për punë të përbashkëta në Komunë të Ulqinit dhe funksionari i Forcës së re demokratike, Nazmir Sula, do të jetë menaxheri i ri i Komunës, mëson Portali Ul-info.

Sula më herët ishte drejtor në Ndërmarrjen publike “Për mbrojtjen dhe kultivimin e egërsirave – Ulqin”.

Pritet që në mbledhjen e ardhshme të Këshillit qendror të Forcës të caktohen edhe kuadrot për vendin e nënkryetarit të Komunës, sekretarit për veprimtari komunale dhe drejtorit të Organizatës turistike, vend i cili është bërë “mollë sherri”.

Është gati e sigurt që në vendin e drejtorit të Agjencisë për projektim dhe mbikëqyrje do të mbes Shpëtim Maraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…