Emërimet: CEKA SEKRETAR PËR VEPRIMTARI SHOQËRORE

Ardit CekaMagjistri i drejtësisë Ardit Ceka është sekretar i Sekretariatit për administratë dhe veprimtari shoqërore, mëson Portal Ul-info.

Tema e punimit të tij magjistral ishte organizimi i administratës lokale në komunë të Ulqinit.

Ceka në këtë funksion do të zëvendësojë Ahmet Aloshin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…