Emërimet: MURATI NËNKRYETAR, HAXHIBETI NË KRYE TË OT-SË?

Arian Murati, Arijan MuratiShefi i Klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike në Parlamentin lokal Arijan Murati do të jetë nënkryetari i ri i Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Mbetet që Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” të caktojë përfaqësuesin e vet sepse në marrëveshjen e koalicionit për formimin e pushtetit është parashikuar që të jenë katër nënkryetarë.

Përndryshe, gati është e sigurt që funksioni i drejtorit të Organizatës turistike do t’i takojë kryetarit të deritashëm të Kuvendit komunal Fuad Haxhibetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…