Emërimet: PRANVERA SULIQ SEKRETARJA E KUVENDIT KOMUNAL

Sulic PranveraJuristja e diplomuar Pranvera Suliq (40) do të zgjidhet të mërkurën e ardhshme për sekretare të Kuvendit komunal të Ulqinit, mëson Portal Ul-info.

Suliq është anëtare e Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në disa emërime.

Prej viteve 2007-2010 ajo kryente funksionin e sekretares së Sekretariatit për administratë, kuadro dhe veprimtari shoqërore në administratën lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…