Emërimet: QEMAL BAJRI DREJTOR I SHKOLLËS NË KATËRKOLLË

Shkolla fillore Bedri ElezagaProfesor Qemal Bajri është drejtor i ri i Shkollës fillore „Bedri Elezaga“ në Katërkollë, vendosi Ministria e arsimit.

Në atë vend ai do të zëvendësojë Alim Jahjen, i cili pak kohë më parë është bërë drejtor i Shkollës fillore „Marshall Tito“ në Ulqin.

Bajri edhe më herët ishte drejtor i kësaj shkolle, e përndryshe është anëtarë i Kryesisë së Partisë demokratike të Fatmir Gjekes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…