Emërimet: ZHELKO ROLLOVIQ NË KRYE TË FONDIT TË PUNËS

Zeljko RolovicDrejtori i ri i Fondit të punës në Mal të Zi do të jetë Zhelko Rolloviq, kjo është marrëveshja të cilën e arriti “treshja opozitare” DEMOS, SDP dhe URA.

Rolloviq është anëtarë i DEMOS-it të Miodrag Llekiqit.

Ai më herët ishte drejtor i Ndërmarrjes Hoteleriko-turistike “Riviera e Ulqinit” dhe drejtor i filialeve të “Jugobankës” dhe “Atlas bankës” në Ulqin.

Vitet e fundit merret me biznes privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…