Emrat e vajzave në Miss Shqipëria: PEROVIQ DHE MEHMEDOVIQ NGA ULQINI

Emrat e vajzave që janë përzgjedhur për të qenë pjesëmarrëse në Miss Shqiperia 2014:

Nr Emer mbiemer Mosha Vendlindja Vendbanimi
1 Donatella Duti       16      Itali            Tirane
2 Anisa Petrela 19 Tirane Tirane
3 Alda Lleshi 18 Fushe Arez Tirane
4 Dajana Rungo 17 Korce Korce
5 Daniela Kasa 21 Puke Tirane
6 Kristi Pejo 20 Tirane Tirane
7 Polikseni Patoku 16 Permet Permet
8 Enxhi Vogli 20 Tirane Tirane
9 Vilma Mjekra 19 Tirane Tirane
10 Kristina Sevaj 18 Greqi Tirane
11 Nazike Bektashi 17 Erseke Tirane
12 Sonia Piperi 16 Korce Korce
13 Anxhela Papa 16 Permet Tirane
14 Anxhela Vani 17 Burrel Burrel
15 Vanesa Isaku 22 Tirane Tirane
16 Sara Shehu 18 Tirane Tirane
17 Anisa Blushi 19 Tirane Tirane
18 Armela Hidri 17 Lushnje Tirane
19 Lindita Idrizi 17 Elbasan Elbasan
20 Arlinda Bucaj 20 Puke Tirane
21 Nensi Domnori 19 Shkoder Tirane
22 Abigela Tahiri 17 Vlore Tirane
23 Altea Prenda 17 Durres Durres
24 Mirvina Prushi 17 Tirane Tirane
25 Xhulia Dedndreaj16 Tirane Tirane
26 Anxhela Laci 17 Tirane Tirane
27 Orieta Lekaj 19 Tirane Tirane
28 Lejla Kraja 20 Arizona Tirane
29 Fabiana Koxhaj 16 Skrapar Tirane
30 Liridona Peroviq 15 Ulqin Ulqin
31 Vranina Mehmedoviq 16 Ulqin Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…