Enti hidrometeorologjik: E SHTUNA DITA MË E FTOHTË NË ULQIN

image1-10Nga Enti hidrometeorologjik i Malit të Zi është njoftuar se sot në ora shtatë të mëngjesit në Ulqin është matur temperatura prej -4,4 shkallë Celsius.

Siç thuhet nga ky institucion, për shkak të erës ndjesia subjektive është sikur të jetë -13 gradë Celsius.

Gjatë ditës temperatura e ajrit do të jetë rreth zero gradë.

Përndryshe, disa fshatra në zonën e Anës së Malit nuk kanë as sot rrymë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…