Enti për Punësim: NË ULQIN 96 PRAKTIKANTË PO E KRYEJNË AFTËSIMIN PROFESIONAL

Panorama Ulcinj, UlqinKëshilltarja e pavarur për punën me punëdhësit në Entin për Punësim në Ulqin Danijella Klikovac tha për “Dnevne Novine” se në këtë komunë stazhin e praktikantit po e kryejnë 96 persona me arsim të lartë.

Siç theksoi, nga ky numër 48 persona, gjegjësisht gjysma janë në institucionet shtetërore, ndërsa gjysma tjetër janë në sektorin privat.

Praktika e aftësimit profesional në Mal të Zi u themelua para tetë vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…