Enti për punësim: PA PËLQIMIN E QEVERISË SHPALLJE PËR 30 VENDE PUNE NË KOMUNË TË ULQINIT

Rade MilosevicDrejtori i porsazgjedhur i Entit për punësim, nga radhët e opozitës, Rade Millosheviq (URA) për tetë ditë punë vërejti si kontestuese shpalljen për vende pune në vetëqeverisje lokale.

Millosheviq, në konferencë për shtyp, ka njoftuar se Enti për punësim ka dhënë shpalljen për 204 vende të lira pune në 12 komuna, e ato për këtë gjë nuk kanë marrë paraprakisht pëlqimin e Ministrisë së financave, që janë të detyruar në bazë të kontratës për riprogramim të borxhit.

Sipas fjalëve të tija, në komunë të Ulqinit pa pëlqim të Ministrisë është hapur shpallja për 30 vende pune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…