Erste banka: PRAPË BANKA E VITIT NË MAL TË ZI

Aleksa Lukic - Aleksa LukiqErste Bank SHA Podgoricë prapë fitoi çmimin për bankën më të mirë në Mal të Zi, (The Bank of the Year 2013), të cilën e jep revista financiare me ndikim botëror “The Banker”, në botimin e “Financial Times Group”.

Çmimi Banka e vitit në Mal të Zi është dorëzuar drejtorit ekzekutiv të Erste bankës Aleksa Lukiq në ceremoninë e mbajtur në Londër, të enjten me 28 nëntor.

“Kemi nderë të jashtëzakonshëm që Erste Bank SHA Podgoricë prapë ka fituar një nga çmimet më të rëndësishme ndërkombëtare në sektorin e bankave. Ekonominë e presin sfida të shumta, ndërsa Erste banka tenton që në mënyrë aktive të përkrahë ekonominë dhe ti jap mbështetje popullsisë. Stabiliteti i punës, cilësia e portfolios dhe rezultatet e mira të punës janë themel cilësor që Erste banka edhe në të ardhmen të vazhdoj me përkrahjen aktive të ekonomisë dhe komunitetit shoqëror në përgjithësi”, tha Lukiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të