Expo Dubai 2020: NË PANAIR EDHE PËRFAQËSUESIT E KOMUNËS SË ULQINIT

Delegacioni i Komunës së Ulqinit të cilin e udhëheq Aleksandër Daboviqi është në panairin “Expo Dubai 2020”.

Të dielën ishte Dita e Malit të Zi në kuadër të kësaj ekspozite ndërkombëtare.

Në Panairin e Dubait marrin pjesë shumë zyrtarë dhe afaristë nga Mali i Zi, përfshirë këtu edhe ministrat e Qeverisë të cilës të premten iu votua mosbesimi në Kuvendin e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…