EYOF në Sarajevë: ULQINAKJA NË DELEGACIONIN E POLONISË

sARAJEVONë Sarajevë po vijon Festivali i 14 Evropian Olimpik i të Rinjve (EYOF), i cili do të zgjasë deri të shtunën.

Kjo është ngjarja më e madhe e cila mbahet në kryeqytetin e Bosnjës dhe Hercegovinë pas Lojrave Olimpike Dimërore nga vitit 1984.

Ulqinakja Vjona Shlaku e cila jeton në Sarajevë, ishte në EYOF-në e sivjetmë pjesë e delegacionit të Polonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…