Fakulteti: ÇKA MUND TË STUDIOHET NË ULQIN

FMS-ULCINJ-TABLA-SA-STRANE-page-001 (1)Fakulteti i studimeve afariste mesdhetare, kryen regjistrimin në vitin e parë të studimeve në këto programe shkollimi:

Menaxhmenti në turizmin nautik, sport  dhe rekreacion,

Menaxhmenti i punëve në dogana, shpedicione dhe agjenci, si dhe

Menaxhmenti dhe siguria e porteve dhe jahteve.

Të gjithë informatat mund të fitohen në ndërtesën e Fakultetit – Qendra për kulturë Ulqin ose në numrat e telefonit: 069 440 674 dhe 069 288 045 dhe në ueb faqen e Fakultetit në adresën: www.fms-tivat.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…