Fakulteti për ekonomi në Tivar: DO TË HAPIM DEGËN DHE NË ULQIN

Nxënësit e ardhshëm të shkollës së lartë me shumë gjasa nga viti i ardhshëm do kenë mundësi të ndjekin studimet themelore akademike në degën e Fakultetit të ekonomisë i cili do të hapet në Ulqin.

Sipas paralajmërimit nga ky institucion qendra e të cilit është në Tivar, për një gjë të tillë ekziston iniciativa, por mendohet që numri prej 50 të interesuarve do të ishte kyç që ky hap të ndërmerret dhe që Ulqinakët shkollimin e lartë ta bëjnë në qytetin e vet.

Pagesa e vitit të parë shkollor në këtë Fakultet është 1200 euro dhe është më e ulëta në Mal të Zi. Kësti i parë prej 240 euro paguhet gjatë regjistrimit, ndërsa gjashtë të tjera nga 160 euro.

Ky fakultet ka disa programe studimore – menaxhimin, financat, kontabilitetin, studimet bankare me orientim më të ngushtë në financa dhe punën doganore.

Është interesante që në këtë institucion të shkollimit të lartë mësimi organizohet dhe në fundjavë, gjë që lehtëson studimet për të punësuarit, ndërsa ekziston mundësia e vazhdimit të studimeve të ndërprera më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.