Farsë: SË SHPEJTI TENDERI I 11 PËR KRIPORE

Solana UlcinjDrejtuesit e falimentimit të Kripores kanë paralajmëruar që së shpejti do të shpallet tenderi i ri për shitjen e kësaj ndërmarrje më të vjetër të Ulqinit.

Dhjet ftesat e deritashme publike kanë dështuar. Në tenderin e fundit çmimi ishte 190 milion euro.

Që e gjithë kjo histori është farsë, tregon deklarata e drejtuesit të falimentimit Ognjen Jovoviq që as tani nuk pret që dikush do të lajmërohet për blerjen e Kripores!? E si të lajmërohet kur shitet vetëm e drejta për menaxhimin e kësaj tokë me sipërfaqe prej 15,2 milion metër katror, por jo dhe pronësia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…