Fatkeqësi në Ulqin: VDIQ 57 VJEÇARI, SHTETAS I SHQIPËRISË

Ulqin, UlcinjNë shtetas i Shqipërisë (57), i cili në Ulqin kryente punë fizike, vdiq në aksidentin e ndodhur të shtunën në Mal të bardhë, sipër pikës së karburantit Eko. Atë, siç mësojmë jo zyrtarisht, e goditi traktori dhe e lëndoi rëndë.

Në vend ngjarje menjëherë erdhi njësia e Urgjencës së Ulqinit e cila mbasi i dha ndihmën e parë, e transportoj në Spitalin e Tivarit. Por, shpejt pas kësaj, personi vdiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…