FB: U MBYLL PROFILI I RREJSHEM EDINA HOXHA

fbNa vjen keq, kjo faqe nuk është në dispozicion. Link-u të cilin e keni ndjekur është i pasaktë ose faqja është mbyllur, është shkrimi i cili sot në mëngjes është vendosur në FB profilin e rrejshëm të Edina Hoxha.

Në këtë mënyrë është mbyllur një episod turpruese mbas reagimit të ashpër të Portalit tonë, opinionit të Ulqinit dhe disa partive politike.

Plani që përmes disa profileve të rrejshme, në mes të fushatës parazgjedhore, të radikalizohet skena politike e Ulqinit është thyer në copra.

Me këtë rast, si dhe me zbulimin e disa profileve tjera të rrejshme të cilët ndotin hapësirën e FB, do të merret, si mësuam, dhe policia.

Përndryshe, ky skandal ka mbërritur në faqet e para të shtypit ditor të sotëm në vend.

Portali UL-info edhe njëherë i falënderon të gjithë për përkrahjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…